Skip to content

Reteta pui la gratar

Un pui la grătar este poate visul fiecărei persoane care iubește la grilul. Și, dacă sunteți unul dintre acei oameni care iubesc mâncarea la grătar, puteți rămâne să citiți acest articol, care conține informații care vă pot interesa.

În general, puiul este unul dintre alimentele cele mai hrănitoare, ușor de preparat și economice pe care le puteți găsi pe piață, datorită faptului că este și unul dintre cele mai utilizate alimente din întreaga lume de o mare parte a populației.

Cu toate acestea, nu toată lumea știe să pregătească un pui la grătar, deoarece este o sarcină care depinde exclusiv de îndemânarea și învățarea pe care o persoană o dobândește prin unele rețete sau procese care l-au putut ajuta.

Și, în același timp, aceste procese sunt mult mai ușor de realizat astăzi, datorită internetului și abilităților extraordinare ale multor persoane care au reușit să demonstreze alegeri de rețete foarte bune pe care le-ați putea iubi.

În plus, puiul la grătar nu este doar un fel de mâncare foarte simplu și delicios, dar merge cu multe dintre garnituri sau alimente pe care doriți să le consumați imediat.

Ei bine, dacă știi ceva mai multe despre puiul de grătar intern, este timpul să fii atent la ceea ce îți vom spune.

Pui la gratar facut in casa

Dacă ceea ce vrei este să înveți să faci sau să exersezi multe rețete în propria casa, atunci ar trebui să știi care sunt avantajele pe care le puteți obține atunci când faceți un cocoș la grătar acasă.

În primul rând, puiul la rotisor, atunci când îl cumpărați, poate fi puțin scump în majoritatea cazurilor, deoarece este un aliment care necesită multă capacitate, stil și creativitate din partea persoanelor însărcinate cu pregătirea acestui fel de mâncare Atât de delicioase și dorite de mulți.

Cu toate acestea, în momentul în care vă gândiți să pregătiți un grătar acasă, vă puteți da seama că acesta este de obicei mult mai ieftin, deoarece ingredientele sunt, de asemenea, foarte ușor de obținut.

Dar, nu este doar economic, ci si foarte sănătos este să faci pui la grătar acasă, în loc să-l obții în localuri sau în alte locuri de fast-food, unde nu poți cunoaste ingredientele pe care le folosesc bucătarii sau alte detalii pe care nu le știi despre prepararea puiului la grătar nicăieri.

Și, în opinia experților, pregătirea unui pui în bucătărie acasă, poate ajuta oamenii să dobândească un stil de viață mai bun și o posibilitate de a menține sănătatea mai controlat.

În ceea ce privește pregătirea unui pui în bucătărie, ar trebui să continuați să citiți acest articol, deoarece mai târziu veți găsi o opțiune bună pentru a vă face singur puiul în șemineu fără probleme.

Cum se face gratarul de pui?

În zilele noastre, prepararea puiului la cuptor este foarte diversă și, mai ales, foarte ușoară dacă știi să aplici câteva metode sau ingrediente adecvate, astfel încât puiul tău să aibă aroma dorită cu mai puține ingrediente.

Chiar și așa, există întotdeauna unele rețete care sunt mai bune decât altele, în funcție de forma de preparare, ingrediente, rezultate și multe altele.

Și, rețeta pe care o puteți ține minte și de care, probabil, ar trebui să luați nota în acest moment pentru puiul de la aragaz pe care doriți să îl faceți rapid, excelent și ușor, este următoarea.

Ingrediente pentru pui la gratar

În mod clar, primul lucru pe care ar trebui să îl știi când vei pregăti un pui prăjit este ce ingrediente vei folosi, care pot varia în multe feluri și chiar pot fi înlocuite în orice situație.

Și, în acest caz, puteți găsi unele ingrediente mai necesare decât altele. Dar asta vei ști când vei primi ingredientele potrivite.

Ingrediente pentru pui:

 • 1 pui tăiat în secțiuni
 • 1/4 linguriță de piper
 • 1/2 cana faina
 • 1 pachet de unt mediu

Ingrediente pentru sos:

 • 1/2 cană vin sec
 • 1 cană sos de roșii
 • 1/2 cană de apă
 • 1 ceapă mare violet
 • Suc de la o lămâie
 • 1 lingură și jumătate de sos chinezesc
 • 2 linguri unt topit
 • 1 lingură și jumătate de zahăr brun.

Acestea sunt toate ingredientele pe care ar trebui să le luați în considerare pentru a pregăti puiul la grătar.

Pregatire pui la gratar

Pregătirea unui pui la grătar este ceva cu care probabil nu veți avea probleme, deoarece este foarte ușor, mai ales când știți deja care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați atunci când îl faceți.

În acest fel, ar trebui să fiți întotdeauna conștienți de efectuarea tuturor procedurilor corespunzătoare, astfel încât puiul la grătar pe care îl doriți să fie așa cum vă așteptați.

Anterior marinați puiul

Acest lucru il puteți face cu cinci căței de usturoi și o jumătate de portocală, lăsați să stea o oră, apoi amestecați sarea cu făina și piperul și le frecați pe pui.

Se rumenește puiul în untul fierbinte

Pentru a pune la fiert mai târziu la foc mediu.

Faceți sosul

Trebuie să combinați toate ingredientele și să le aduceți la fiert într-un vas, apoi adaugati puiul și lăsați-l să se gătească încă o oră.

Vedeți cât de ușor este? Acum puteți începe să faceți propriul dvs. pui la grătar și, de asemenea, să vă bucurați de o masă delicioasă oricând doriți sau puteți.

Amintiți-vă că puteți prepara întotdeauna pui în alte moduri mai simple sau după cum considerați de cuviință, deoarece există o varietate de rețete pe care le puteți crea sau chiar puteți încerca atunci când deodată doriți să faceți ceva nou pentru zilele voastre.

În același timp, puteți continua să vă bucurați de multe alte grătare, dacă veți continua să aflați mai multe lucruri aici, acest blog îl puteți vizita oricând doriți, pentru că în orice moment veți găsi informații de calitate și disponibile pentru dvs.! Nu ratați ocazia de a invața să pregătiți un Pui la gratar!

Luați-vă ustensilele, grătarul, ingredientele de care aveți nevoie și începeți să aveți cea mai bună experiență din viața voastră pregătind un pui de grătar care vă va plăcea.

Intrari conexe